Wednesday, March 28, 2012

parkinson

Penyakit Parkinson dah sembuh dan boleh lari, hanya dengan produk Reserve.....memang sangat menolong......tolong share....


reserve...

Sudahkah anda mengambil Réserve™ hari ini?
Kandungan utama Réserve’s™ , resveratrol, telah bergabung dengan pelbagai bahan antioksida kuat di dalam makanan tambahan berkhasiat yang meningkatkan keremajaan ini. Réserve™ diilhamkan melalui sains inovatif dan hasil penyelidikan pakar perubatan dari seluruh dunia. Makanan tambahan yang mengandungi bahan antioksida ini, dilengkapi dengan resveratrol dan bahan penting yang lain, sangat baik untuk memulakan hari anda dengan bekalan anti-penuaan dan kelebihan pemakanan yang lain.
Pengambilan produk ini setiap hari akan membantu anda menjumpai mata air keremajaan dalam diri kita.
Mengapakah kita sering mendengar mengenai radikal bebas?
Pakar-pakar perubatan dan pemakanan menyedari bahawa radikal bebas boleh membawa kesan negatif kepada kesihatan manusia. Radikal bebas bukan sahaja menyerang sel-sel kita, malah juga memungkinkan masalah penyakit degeneratif dan mempercepatkan proses penuaan.

Mengapakah kita perlu mengambil Réserve™?
Dengan kombinasi uniknya yang mengandungi bahan antioksida, antosianin dan asid lemak perlu, Réserve™ memiliki kuasa pertahanan yang sangat baik dalam menentang kerosakan radikal bebas. Pengambilan campuran buah yang sedap ini setiap hari akan membantu anda memasukkan khasiat yang baik ke dalam pemakanan seharian.
Apakah kelebihan yang dibawa oleh Réserve™?
  • Bahan antioksida membantu mengurangkan keradangan sel, tekanan oksidatif dan penuaan pramatang.
  • Antosianin membantu menyokong fungsi sistem kardiovaskular.
  • Asid lemak perlu membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat.
  • Fitosterol membantu mengekalkan paras kolesterol yang sihat.
  • Menyokong kesihatan sistem imun
  • Meningkatkan metabolisma
Apakah kadar penyerapan produk ini dalam tubuh badan?
Réserve™ boleh diserap ke dalam badan hanya dalam beberapa minit sahaja. Bentuk gel “bio-available” produk kami membolehkan penyerapan yang lebih baik berbanding dengan produk-produk berkapsul yang lain.
Untuk memaksimumkan kelebihan anti-penuaan resveratrol, apakah dos terbaik yang dicadangkan?
Réserve™ mengandungi 75mg resveratrol dengan setiap hidangan. Kebolehan badan untuk menyerap bahan ini akan ditingkatkan kerana gabungan bahan-bahan buah semulajadi yang bertindak bersama membantu kita memperolehi kandungan nutrisi yang sangat baik itu. Sebaliknya, dos-dos mega dalam bentuk kapsul tidak mudah diserap ke dalam badan.
a) Harga bukan ahli - RM423.80
b) Harga ahli - RM268.25 + keahlian RM91.35 [baru layak beli dengan harga ahli] + pos RM 12.00

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
Hp : 0179621397


jika nk jadi usahawan, beli 3 kotak reserve.

hilang 6kg



Sudahkah anda mengambil Réserve™ hari ini?
Kandungan utama Réserve’s™ , resveratrol, telah bergabung dengan pelbagai bahan antioksida kuat di dalam makanan tambahan berkhasiat yang meningkatkan keremajaan ini. Réserve™ diilhamkan melalui sains inovatif dan hasil penyelidikan pakar perubatan dari seluruh dunia. Makanan tambahan yang mengandungi bahan antioksida ini, dilengkapi dengan resveratrol dan bahan penting yang lain, sangat baik untuk memulakan hari anda dengan bekalan anti-penuaan dan kelebihan pemakanan yang lain.
Pengambilan produk ini setiap hari akan membantu anda menjumpai mata air keremajaan dalam diri kita.
Mengapakah kita sering mendengar mengenai radikal bebas?
Pakar-pakar perubatan dan pemakanan menyedari bahawa radikal bebas boleh membawa kesan negatif kepada kesihatan manusia. Radikal bebas bukan sahaja menyerang sel-sel kita, malah juga memungkinkan masalah penyakit degeneratif dan mempercepatkan proses penuaan.

Mengapakah kita perlu mengambil Réserve™?
Dengan kombinasi uniknya yang mengandungi bahan antioksida, antosianin dan asid lemak perlu, Réserve™ memiliki kuasa pertahanan yang sangat baik dalam menentang kerosakan radikal bebas. Pengambilan campuran buah yang sedap ini setiap hari akan membantu anda memasukkan khasiat yang baik ke dalam pemakanan seharian.
Apakah kelebihan yang dibawa oleh Réserve™?
  • Bahan antioksida membantu mengurangkan keradangan sel, tekanan oksidatif dan penuaan pramatang.
  • Antosianin membantu menyokong fungsi sistem kardiovaskular.
  • Asid lemak perlu membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat.
  • Fitosterol membantu mengekalkan paras kolesterol yang sihat.
  • Menyokong kesihatan sistem imun
  • Meningkatkan metabolisma
Apakah kadar penyerapan produk ini dalam tubuh badan?
Réserve™ boleh diserap ke dalam badan hanya dalam beberapa minit sahaja. Bentuk gel “bio-available” produk kami membolehkan penyerapan yang lebih baik berbanding dengan produk-produk berkapsul yang lain.
Untuk memaksimumkan kelebihan anti-penuaan resveratrol, apakah dos terbaik yang dicadangkan?
Réserve™ mengandungi 75mg resveratrol dengan setiap hidangan. Kebolehan badan untuk menyerap bahan ini akan ditingkatkan kerana gabungan bahan-bahan buah semulajadi yang bertindak bersama membantu kita memperolehi kandungan nutrisi yang sangat baik itu. Sebaliknya, dos-dos mega dalam bentuk kapsul tidak mudah diserap ke dalam badan.
a) Harga bukan ahli - RM423.80
b) Harga ahli - RM268.25 + keahlian RM91.35 [baru layak beli dengan harga ahli] + pos RM 12.00

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
Hp : 0179621397 sms dulu sebelum bayar.

anti oksida fruit blend

Réserve™?
  • Bahan antioksida membantu mengurangkan keradangan sel, tekanan oksidatif dan penuaan pramatang.
  • Antosianin membantu menyokong fungsi sistem kardiovaskular.
  • Asid lemak perlu membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat.
  • Fitosterol membantu mengekalkan paras kolesterol yang sihat.
  • Menyokong kesihatan sistem imun
  • Meningkatkan metabolisma

a) Harga bukan ahli - RM423.80
b) Harga ahli - RM268.25 + keahlian RM91.35 [baru layak beli dengan harga ahli] + pos RM 12.00
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
Hp : 0179621397 sms dulu sebelum bayar.

reserve

Antioksida adalah bahan-bahan yang meneutralkan radikal bebas, sebatian-sebatian yang dihasilkan oleh metabolisme dan pendedahan kepada toksin dan sinaran yang membahayakan. Kerosakan radikal bebas menyebabkan perubahan yang berlaku disebabkan oleh peningkatan usia. Ia juga menyebabkan keradangan, kardiovaskular dan merosakkan sistem saraf, fungsi keimunan serta perubahan sel-sel kanser. Tahap aktiviti anti-oksida dalam makanan atau supplemen akan diukur oleh mata ORACnya. Semakin tinggi ORAC, semakin kuatlah aktiviti anti-oksidanya. Graf berikut menunjukkan kekuatan antioksida acai Berry yang luar biasa berbanding dengan buah-buahan lain.
Tahu tak anda dari mana datangnya radikal bebas?
Secara kasarnya:
1.asap rokok..penghisap rasa sedap, tapi orang di sekeliling terdedah kepada asap. Cukup bahaya dalam jangka masa panjang.
2.asap kenderaan..dah la kotor, baunya pun hangit..saya paling benci bila duk di belakang lori, berkepul asap kuar. Jika dalam kereta ok lagi, tetapi jika naik motor, dan anda berada di situasi ini, cukup sedih, tambahan pulan helmet anda takde wizer[bogo].
3.penggunaan racun serangga ke atas sayur-sayuran. Penggunaan itu betul dlm kontek menghalang serangga merosakkan sayur sayuran. Yang menjadi masalah bila sayur-sayuran tidak dicuci sebersih bersihnya. Sedih bro, bila bila saki baki racun masuk dalam badan kita. Macam macam penyakit la jawapnya. hihihi.

''Cegah sebelum terlambat''



awas kos rawatan lebih lebih mahal berbanding kos pencegahan


Reserve terbaik untuk Penyelesaian Masalah ini.


Réserve™
  • Bahan antioksida membantu mengurangkan keradangan sel, tekanan oksidatif dan penuaan pramatang.
  • Antosianin membantu menyokong fungsi sistem kardiovaskular.
  • Asid lemak perlu membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat.
  • Fitosterol membantu mengekalkan paras kolesterol yang sihat.
  • Menyokong kesihatan sistem imun
  • Meningkatkan metabolisma
Harga - RM268.25 + keahlian RM91.35 [baru layak beli dengan harga ahli] + pos RM 12.00
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
Hp : 0179621397 sms dulu sebelum bayar.

anti oksidan terbaik





Réserve™
  • Bahan antioksida membantu mengurangkan keradangan sel, tekanan oksidatif dan penuaan pramatang.
  • Antosianin membantu menyokong fungsi sistem kardiovaskular.
  • Asid lemak perlu membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat.
  • Fitosterol membantu mengekalkan paras kolesterol yang sihat.
  • Menyokong kesihatan sistem imun
  • Meningkatkan metabolisma
Harga - RM268.25 + keahlian RM91.35 [baru layak beli dengan harga ahli] + pos RM 12.00
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
Hp : 0179621397 sms dulu sebelum bayar.

Monday, February 27, 2012

testimoni uman, zahari

Zahari Yahya, 51 tahun
Selalu bila saya travel dan drive untuk long distance, pasti saya berhenti dua tiga kali untuk lelap seketika. Badan pun rasa penat sgt dan lenguh-lenguh. Asyik menguap sampai berair mata. Selepas sebulan mengambil U-Man, saya baru perasan yang saya memandu dari KL- Penang - KL dari jam 9.30 am meninggalkan KL hingga 11.00 pm kembali ke KL, saya hanya berhenti untuk makan, bertemu stokis dan kemudian sambung memandu. Badan x pulak lenguh dan mata pun tak mengantuk. Saya juga perasan yang kulit wajah semakin bersih dan lembab terutama dibahagian dagu yang saya selalu bercukur. Hebat U-Man ni! Anda bila nk cuba? Pasti berbaloi...jom cuba sekarang!

nak beli sms nazrin 0179621397

Harga asal uman RM189
Harga promosi RM180

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 sms dlu sebelum beli



Antara Keistimewaan U-Man :-
• membantu meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh
• membantu meningkatkan keupayaan lelaki secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah prostat dan saluran kencing
• membantu mencegah kanser dan batu karang
• membantu mengatasi masalah disfungsi seks
• membantu meningkatkan kadar hormon testosterone
• membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
• membantu menurunkan berat badan dan mengempiskan perut buncit
• membantu membersih dan melancarkan perjalanan darah
• membantu mengatasi masalah kebas kaki tangan dan angin
• membantu membersih, mencerah dan mencantikkan kulit
• membantu memejalkan otot secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah tulang rapuh
• membantu menstabilkan radikal bebas dan mencegah kerosakan sel
• membantu mencegah dan mengawal berbagai penyakit / masalah mata
• membantu melewatkan andropause


Rahsia Lelaki Sejati, Sihat, Kuat, Hebat! Pastinya U-Man!

rahsia maq


TERBARU! JUS MAQ, iaitu JUS ANTI OKSIDAN terbaik di dunia, juga di kenali sebagai Minuman Jus Buah Campuran Terbaik (Gabungan Buah Maqui, Acai Beri, Manggis, Gamat dan SUPERFRUITS terbaik dunia). Mengandungi ORAC Value yang sangat tinggi dan amat bagus untuk kesihatan.

Mendapat pengiktrafan HALAL dan GMP (Good Manufacturing Product)

FUNGSI-FUNGSINYA: Bagus untuk..

1) Pembuangan Toksin
2) Meneutralkan radikal bebas dari tubuh badan
3) Awet Muda dan melambatkan penuaan
4) Mencegah dan mengurangkan penyakit Kronik seperti; Darah Tinggi, Masalah Jantung, Kanser, Diabetis, Gout, Kencing Manis dll
5) Memberi tenaga kepada badan
6) Membantu melawaskan kencing serta menjaga buah pinggang
7) Membantu menyelesaikan masalah sembelit
8) Melindungi hati dan fungsi otak

Mencegah adalah Lebih Baik daripada Merawat.
Nilai kos untuk mencegah lebih murah daripada nilai Kos untuk Merawat.
Jika anda tidak percaya, cubalah sakit..

SIAPA PATUT MINUM JUS MAQ: Amat baik untuk mereka yang..

1) Merokok
2) Mengambil alkohol
3) Cepat Letih dan Lesu
4) Yang menjaga awet muda dan kecantikan
5) Mempunyai penyakit yang kronik
6) Megalami masalah penampilan (lebihan berat badan)
7) Pelajar dan pekerja
8) Sangat sesuai untuk ibu yang baru bersalin
9) Semua golongan pun boleh minum, yang mementingkan dan menjaga kesihatan.

HARGA SUNGGUH BERBALOI : RM 325 SEKOTAK (5 BOTOL x 250ml)

UNTUK TEMPAHAN:

sms nazrin 0179621397
bank in ke akaun mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
sms 1 : rm, produk, masa, tarikh, bank
sms ke 2 :
butiran anda, nama, ic, alamat, email, hp, status kahwin, produk.